Dolce

Filter producten

DOLCE activiteitenknuffels

We hebben 12 verschillende creaties van DOLCE, de activiteitenknuffels: Een aap, walvis, giraf, uil, zebra, papagaai, siamese kat, afgaanse hond, koe, dinosuarus, aardvarken en een olifant die je kind ook kan gebruiken als trekfiguur. De wieltjes kunnen eronder geplaatst worden zodat je kind zijn éérste stapjes kan oefenen en zonder wieltjes kan er geknuffeld worden. Ze hebben allemaal een eigen ritseltje, piepertje, spiegeltje, bijtring enz. in de staart, oren, voeten, buik overal zit iets verrassends verstopt.

DOLCE spreekt elk zintuig aan van het kind

DOLCE maakt gebruik van nieuwe en spannende stoffen en kleuren, geluiden en texturen, dit alles samen om een kind zijn ontwikkeling te vergroten.
Het zijn supergave knuffels die ook leuk zijn om als kraamcadeau te geven, ze staan leuk op de kinderkamer of in de box.

Waar staat DOLCE voor?

DOLCE staat voor Develop Observe Learn Create Educatie. Bij Dolce zijn zij van mening dat het leren door te spelen de meest effectieve manier is voor jonge kinderen om hun zintuigen te ontwikkelen en hun intellectuele groei te stimuleren. Al de producten zijn ontworpen met plezier en we hebben leren in het achterhoofd. DOLCE maakt gebruik van nieuwe en spannende stoffen en kleuren, geluiden en texturen, dit alles gecoördineerd om een kind zijn ontwikkeling te vergroten. Welkom in de wereld van Dolce!

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlex, BuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O Science, GezinnigHappy, Laser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed ToolboxRomPompomScalaScratch, SpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.