Dolce

Filter producten

We hebben 11 verschillende creaties van DOLCE activiteitenknuffels: Een aap, walvis, giraf, uil, zebra, papagaai, siamese kat, afgaanse hond, koe, dinosuarus, aardvarken en een olifant die je kind ook kan gebruiken als trekfiguur. De wieltjes kunnen eronder geplaatst worden zodat je kind zijn éérste stapjes kan oefenen en zonder wieltjes kan er geknuffeld worden. Ze hebben allemaal een eigen ritseltje, piepertje, spiegeltje, bijtring enz. in de staart, oren, voeten, buik overal zit iets verrassends verstopt. Kortom verzamel alle Dolce activiteitenknuffels en laat je kind alles ontdekken.

DOLCE activiteitenknuffels spreken elk zintuig van het kind aan

DOLCE maakt gebruik van nieuwe en spannende stoffen en kleuren, geluiden en texturen, dit stimuleert de zintuigen en vergroot zo de ontwikkeling van het kind.
Het zijn supergave knuffels die ook leuk zijn om als kraamcadeau te geven, ze staan leuk op de kinderkamer of in de box.

Waar staat DOLCE voor?

DOLCE staat voor Develop Observe Learn Create Educatie. Bij Dolce is men van mening dat het leren door te spelen de meest effectieve manier is voor jonge kinderen om hun zintuigen te ontwikkelen en hun intellectuele groei te stimuleren. Al de producten zijn ontworpen met plezier en hebben leren in het achterhoofd. DOLCE maakt gebruik van nieuwe en spannende stoffen en kleuren, geluiden en texturen, dit alles gecoördineerd om de ontwikkeling van het kind te vergroten. Welkom in de wereld van Dolce!

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, Maan Roos Vis, Mees Kees, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.