Dolce

Filter producten

Leren door te spelen

WETENSCHAP, TECHNOLOGIE, TECHNIEK, TECHNIEK, WISKUNDE.

Bij Dolce weten en begrijpen we hoe belangrijk een vroege ontwikkeling is voor uw kind. We gebruiken stoffen, kleuren en activiteiten in elk van onze producten die ons tijdens het spelen leren om alle zintuigen te prikkelen.

We zijn ontzettend trots dat onze producten onlangs door STEM.org zijn geauthenticeerd. Dit is een echte mijlpaal, want wij zijn het enige babyspeelgoedbedrijf ter wereld dat al zijn producten door zo'n prestigieuze organisatie heeft laten certificeren.

We hebben verschillende creaties van DOLCE activiteitenknuffels:  Ze hebben allemaal een eigen ritseltje, piepertje, spiegeltje, bijtring enz. in de staart, oren, voeten, buik overal zit iets verrassends verstopt. Kortom verzamel alle Dolce activiteitenknuffels en laat je kind alles ontdekken.

DOLCE activiteitenknuffels spreken elk zintuig van het kind aan

DOLCE maakt gebruik van nieuwe en spannende stoffen en kleuren, geluiden en texturen, dit stimuleert de zintuigen en vergroot zo de ontwikkeling van het kind.
Het zijn supergave knuffels die ook leuk zijn om als kraamcadeau te geven, ze staan leuk op de kinderkamer of in de box.

Waar staat DOLCE voor?

DOLCE staat voor Develop Observe Learn Create Educatie. Bij Dolce is men van mening dat het leren door te spelen de meest effectieve manier is voor jonge kinderen om hun zintuigen te ontwikkelen en hun intellectuele groei te stimuleren. Al de producten zijn ontworpen met plezier en hebben leren in het achterhoofd. DOLCE maakt gebruik van nieuwe en spannende stoffen en kleuren, geluiden en texturen, dit alles gecoördineerd om de ontwikkeling van het kind te vergroten. Welkom in de wereld van Dolce!

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, Maan Roos Vis, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.