StickyMe

Op zoek naar een makkelijke als leuke manier om gebruik te maken van jouw muren? StickyMe zorgt voor diverse mogelijkheden om jouw muren extra functioneel te maken. 

...Lees meer

Op zoek naar een makkelijke als leuke manier om gebruik te maken van jouw muren? StickyMe zorgt voor diverse mogelijkheden om jouw muren extra functioneel te maken. 

...Lees meer
Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

StickyMe: handig als leuk

Een Sticky Muursticker is een eye-catcher in iedere kamer! Laat spijkers of schroeven voor wat ze zijn en ervaar onze Sticky Muurstickers: zonder lijmsporen achter te laten op de muur, blijven de stickers makkelijk kleven, zijn ze gemakkelijk eraf te halen en te verplaatsen. Door het magnetische veld van de sticker blijft deze tegen elk oppervlak kleven. Met een whiteboard marker kun je op de stickers schrijven en wissen doe je met een droge doek. Zo zijn de stickers eindeloos te gebruiken!

Ons assortiment van StickyMe

We hebben 8 varianten. Nederlands en Arabisch alfabet. Allebei de posters zijn voorzien van dierenafbeeldingen met letter in mooie kleuren. Een échte aanwinst voor de kinderkamer. Er is een week en maandplanner. Hiermee leer je plannen, overzicht houden, wanneer en waar ga ik naar school, sporten, tandarts enz...Er zijn 2 tafels leren posters in het roze en blauw, een poster waarmee je sommen kan maken en leren en tenslotte een poster waarmee je de klok kan leren kijken.

StickyMe kopen? Bestel veilig & snel!

Wil je een StickyMe poster kopen? Doe dit dan gemakkelijk en voordelig bij Educatief speelgoed. Als dé webshop op het gebied van speelgoed met een leerzame factor, hebben we een 8 variaties van de posters. Kijk daarom gerust tussen het StickyMe assortiment of er een variant voor je tussen zit. Vast wel want er is genoeg keuze. Er zit voor ieder kind wel een passende poster tussen.