ZooBooKoo

ZooBooKoo: Is het een boekje, een puzzel of een spelletje? ZooBooKoo is alle drie!

...Lees meer

ZooBooKoo: Is het een boekje, een puzzel of een spelletje? ZooBooKoo is alle drie!

...Lees meer
Filters
11 ProductenPagina 1 van 1

ZooBooKoo kubusboek

Met een ZooBooKoo kubusboek volg je de route en lees je een boekje van 12 pagina’s!
1. Vouw de kubus dicht.
2. Begin bij het vlak met de groene stip.
3. Volg de aangegeven route.
4. Vouw de kubus binnenstebuiten bij de rode stip.
5. Doe dan opnieuw stap 1, 2 en 3.

Na het lezen berg je het ZooBooKoo kubusboek weer opgevouwen op.

 

Zoobookoo kubusboek online kopen bij educatief-speelgoed.com

Met het Menselijk Lichaam leren de kinderen van alles leren over de mens. Een leerzame kubus met alles over oor, oog, hart, longen, hersenen, huid, blaas en nier, spijsvertering, skelet, spieren, zenuwstelsel en bloedsomloop.

Met de Wereld leert uw kind de continenten en oceanen kennen maar daarnaast ook de tijdzones en andere wereldweetjes.

Met de kubus Europa leert uw kind de Europese landen en hun taal en vlag te herkennen. Een handige kubus voor topografie.

Met Nederland Provincies leren zij spelenderwijs de belangrijke plaatsen, (water)wegen, grondsoorten, vlaggen, inwonertal en oppervlakte van Nederland kennen. Een handig hulpmiddel om uw kind topografische kennis bij te brengen!

Er zijn ook rekenvarianten zoals Meten en Maten. Zo leren ze over de inhoud, volume, oppervlakte, ribben, hoeken, grensvlakken en nog veel meer! Plus en Min, door middel van een getallen lijn en allerlei leuke rekenpuzzels leren uw kinderen plus en min rekenen. Van simpele sommen tot echte hersenkrakers. Uw kinderen zullen er veel van leren en veel plezier aan beleven!

Tafels 1 t/m 12, handig om uw kinderen op een snelle en leuke manier de tafels van 1 tot 12 te leren. Makkelijk mee te nemen of gewoon voor thuis.

De taalvarianten, Klanken en Letters uw kind leert op een leuke manier alles over klinkers, tweeklanken en moeilijke medeklinkercombinaties. Ontdek de zin die afgebeeld wordt in de plaatjes.

Werkwoorden, uw kinderen leren de kofschipregel, vervoegingen, hulp- werk- en deelwoorden zonder dat u alle boeken door hoeft te spitten.

Grammatica, hiermee kent uw kind binnenkort alle woordsoorten en zinsdelen van de Nederlandse taal. Op een leuke manier redekundige en taalkundige zinnen leren ontleden. Een beetje hulp bij grammatica is nooit weg!

Er is ook nog een variant Spelling en Alfabet en Verkeersborden, leer alle 140 verschillende verkeersborden, een hele uitdaging.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.