Little L

Little L is een modern speelgoedmerk voor baby's en jonge kinderen. Het merk staat voor duurzaam, veilig en educatief speelgoed dat kinderen helpt zich te ontwikkelen.

...Lees meer

Little L is een modern speelgoedmerk voor baby's en jonge kinderen. Het merk staat voor duurzaam, veilig en educatief speelgoed dat kinderen helpt zich te ontwikkelen.

...Lees meer
Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Over Little L

Little L is een Nederlands merk dat is opgericht door twee Nederlandse moeders, Anne en Liesbeth. De twee vrouwen waren op zoek naar speelgoed dat hun kinderen zou helpen bij de ontwikkeling van hun zintuigen en creativiteit. Ze kwamen op het idee om sensorisch speelgoed te ontwikkelen dat zowel leuk als leerzaam zou zijn. Little L specialiseert zich in het creëren van sensorisch speelgoed voor baby's en peuters. Met een passie voor het ontdekken van de wereld door middel van zintuiglijke ervaringen, heeft Little L een uniek assortiment producten ontworpen dat kinderen inspireert en betovert.

Little L speelgoed

Het assortiment van Little L bestaat uit een breed scala aan sensorisch speelgoed, waaronder nachtlampjes, sensorische ballen, stapeltorens, regenbogen en badspeelgoed.

  • Nachtlampjes. De nachtlampjes van Little L zijn gemaakt van zacht siliconen en hebben een rustgevende lichtinval. Ze zijn ideaal om baby's en peuters te helpen om rustig in slaap te vallen.
  • Sensorische ballen. De sensorische ballen van Little L zijn gemaakt van zacht siliconen en hebben verschillende texturen. Ze zijn perfect om de zintuigen van baby's en peuters te stimuleren.
  • Stapeltorens. De stapeltorens van Little L zijn gemaakt van hout en hebben verschillende hoogtes. Ze zijn een geweldige manier om de motoriek en de probleemoplossende vaardigheden van baby's en peuters te ontwikkelen.
  • Regenbogen. De regenbogen van Little L zijn gemaakt van zacht siliconen en hebben een felle kleur. Ze zijn een leuke manier om de creativiteit van baby's en peuters te stimuleren.
  • Badspeelgoed. Het badspeelgoed van Little L is gemaakt van zacht siliconen en is waterdicht. Het is een leuke manier om baby's en peuters te vermaken in bad.

Voordelen van Little L speelgoed

Little L speelgoed biedt een aantal voordelen voor baby's en peuters. Deze voordelen zijn onder meer:

  • Veiligheid: Little L speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Het speelgoed is ook getest en goedgekeurd volgens de strengste Europese veiligheidsnormen.
  • Duurzaamheid: Little L speelgoed is gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan. Het speelgoed is ook ontworpen om gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.
  • Educatie: Little L speelgoed kan helpen om de ontwikkeling van baby's en peuters te bevorderen. Het speelgoed kan de zintuigen stimuleren, de motoriek verbeteren en de creativiteit stimuleren.
  • Fun: Little L speelgoed is gewoon leuk om mee te spelen. Het speelgoed is kleurrijk en aantrekkelijk, en het biedt baby's en peuters urenlang speelplezier.

Zacht en veilig speelgoed voor kinderen van alle leeftijden

Het zachte speelgoed van Little L is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals zacht siliconen en katoen. Het is vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA, PVC, latex en ftalaten. Het speelgoed is ook zacht en comfortabel, waardoor het perfect is voor baby's en peuters.