Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
NIEUWWWWW...... Vliegende Schotel van Spektro - elektriciteit ontdekken met 14 proefjes

NIEUWWWWW...... Vliegende Schotel van Spektro - elektriciteit ontdekken met 14 proefjes

0 reactie minuten lezen

Jippieeeee...we zijn zooo blij, eindelijk is hij er, een nieuwe Spektro variant - vliegende schotel. We hebben er even op moeten wachten maar de nieuwe variant is nu leverbaar....en wat voor één. Met spektro ontdek je spelenderwijs elektriciteit. Met deze set die 14 opgaven heeft, ontdek je stap voor stap alles over de werking van eenvoudige elektrische schakelingen. Je kunt stroom laten lopen en onderbreken. Met een schakeling kun je onder andere een propeller omhoog laten vliegen!

Alle schema's zijn voorzien van de standaardsymbolen van de elektrotechniek. Deze leren de kinderen herkennen en op de juiste wijze in de schakeling te bouwen. Door een laag voltage en de gebruikte spanning is het gebruik volkomen veilig.

De vliegende schotel kun je ook in combinatie met de eerder verschenen spektro sets gebruiken. De Spektro starter en de Spektro light show.Met Spektro leer je elektrische schakelingen te bouwen vanaf een tekening. Spektro helpt kinderen in een veilige omgeving te experimenteren met elektriciteit. Door een eenvoudige drukknoopverbinding kunnen ze al snel interessante schakelingen maken. Door gebruik te maken van drukknoopverbindingen kan je de onderdelen telkens opnieuw gebruiken.

Let op!
Voor Spektro heb je 2 penlite (AA) batterijen nodig. Deze worden niet meegeleverd.

Succes met het ontdekken van elektriciteit. Wat zal je blij en trots zijn als het gelukt is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »