Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Spektro, nieuwe editie 2020

Spektro, nieuwe editie 2020

0 reactie minuten lezen
Wat zijn we blij met de vernieuwde spektro starter, editie 2020.

De nieuwe Spektro Starter is door de wasstraat gehaald. De nieuwe oplage is nu volledig Nederlandstalig en de Spektro Starter handleiding is nagelopen, gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd.

 

             

Wat is Spektro?

 

Spektro helpt kinderen binnen een veilige omgeving te experimenteren met elektriciteit. Door een eenvoudige drukknoopverbinding kunnen ze al snel spannende schakelingen maken.

 

Hoe werkt Spektro?

 

Met Spektro leren kinderen elektrische schakelingen te bouwen. Ze begrijpen door praktische opdrachten hoe elektrische stroom kan lopen door verschillende onderdelen. De kinderen leren hierbij schakelen tussen verschillende onderdelen zodat deze aan of uit gaan. Ook leren kinderen de schakelingen aan te passen om een ander resultaat te verkrijgen. Door gebruik te maken van drukknoopverbindingen kan je de onderdelen telkens opnieuw gebruiken.

 

Met behulp van technische tekeningen (schema's) bouwen de kinderen zelfstandig elektrische schakelingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de standaardsymbolen in de elektrotechniek. Deze leren de kinderen te herkennen en op de juiste wijze in de schakeling in te bouwen.

 

 

Met meer dan 20 opgaven ontdek je stap voor stap alles over de werking van eenvoudige elektrische schakelingen. Je kunt stroom laten lopen en onderbreken. Met een schakeling kun je onder andere verschillende geluidseffecten laten klinken. Ontdek zelf het verschil tussen seriële en parallelle schakelingen. Laat een propeller omhoog vliegen!

 Door een laag voltage en de gebruikte spanning is het gebruik volkomen veilig.

 

Let op!!! Voor Spektro heb je 2 penlite (AA) batterijen nodig. Deze worden niet meegeleverd.

 

Met de SPEKTRO Light Show als aanvulset, maak je een mooi vervolg op het ontdekken van elektriciteit.

Deze nieuwe Spektro Light show experimenteerset komt als opvolger van de SPEKTRO en is een uitbreiding op de basisset SPEKTRO Starter. Met tal van nieuwe mogelijke opdrachten.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »