Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Wat zijn de leukste SmartGames?

Wat zijn de leukste SmartGames?

0 reactie minuten lezen
SmartGames is een merk met spelletjes waarbij plezier en leren vooraan staan. De spelletjes zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar de gehele familie kan meegenieten. De designs van de spelletjes springen daarnaast in het oog wat het puzzelen extra leuk maakt. SmartGames heeft een groot assortiment aan verschillende spellen. De ene SmartGames serie is beter geschikt als goede hersenkraker, terwijl de ander met zijn innovatieve design uren speelplezier voorziet. In dit blog kijken we naar onze favoriete SmartGames.

4. SmartGames IQ Love

De SmartGames IQ Love is niet alleen een glitterend hartje, maar ook een hersenkraker van een puzzel. Er worden verschillende onderdelen meegeleverd met 120 opdrachten. Als je de onderdelen in de goede volgorde plaats, dan wordt uiteindelijk het hartje volledig gevormd. Hou je daarom van je hersenen? Geef deze dan de IQ Love cadeau zodat ze goed onderhouden worden.

3. SmartGames Brain train

Dat SmartGames daadwerkelijk voor alle leeftijden is, bewijst de SmartGames Brain Train. Deze puzzel is al geschikt voor kinderen vanaf de 3 jaar. Het design van deze SmartGames puzzel spreekt deze leeftijdsgroep ook aan. De vrolijke treinen is kleurrijk en bestaat uit grote onderdelen. De kinderen krijgen met deze puzzel niet alleen een leuke trein, maar er zit ook een zeer leerzaam aspect aan. De kinderen moeten namelijk de goede vormen in de puzzel plaatsen. Dit moet aan de hand van opdrachten waardoor dit steeds lastiger kan worden gemaakt. Naast een goede puzzel, kan de Brain train ook als speelgoedtrein worden gebruikt. Twee keer zo leuk!

 

2. SmartGames IQ Six Pro

Nog een hersenkraker is de SmartGames IQ Six Pro. De SmartGames IQ Six Pro is een puzzel voor de oudere kinderen of volwassen. De puzzel bestaat uit allemaal kleine 3D puzzelstukken met verschillende vormen. Zo kan je zowel 2D als 3D puzzels bouwen. Ook bij deze SmartGames puzzel moet je verschillende opdrachten uitvoeren om vervolgens het juiste figuur of bouwwerk te krijgen. Dat klinkt makkelijk, totdat je het probeert. En dit alles in het vertrouwde, draagbare formaat.

1. SmartGames Jaak en de Bonenstaak

Iedereen kent het sprookje wel van Jaak en de Bonenstaak waarbij Jaak een magische bonenstaak in de grond plant om een kasteel in de wolken te bereiken waar een reus met verschillende rijkdommen woont. Al deze bekende onderdelen van dit sprookje ontbreken niet in deze puzzel van SmartGames Jaak en de Bonenstaak. In dit geval moet je alleen zelf de bonenstaak bouwen om het kasteel te bereiken. En let op want de onderdelen kantelen als ze naar beneden vallen. Het unieke design en speelplezier van deze SmartGames puzzel heeft ervoor gezorgd dat deze puzzel is uitgeroepen tot winnaar speelgoed van het jaar 2020!

 

 

Welke SmartGames puzzel vind jij het leukst?

Dat zijn onze favoriete van SmartGames. Het assortiment reikt echter veel verder en om deze rede zit er altijd wel een SmartGames puzzel tussen die perfect bij jou aansluit. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan al onze SmartGames. Makkelijk online besteld en bij bestelling voor 17:00, dan kan je de volgende dag al je hersenkraker met een van deze puzzels of je kind een van deze puzzels cadeau geven.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »