Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Wat zijn SmartGames?

Wat zijn SmartGames?

0 reactie minuten lezen
Smartgames, misschien heb je er nog nooit van gehoord of heb je het wel eens voorbij zien komen, maar weet je nog niet precies wat het is. Wanneer je benieuwd bent wat SmartGames zijn, dan zit je met dit blog helemaal goed. In dit blog leggen we namelijk uit wat Smartgames zijn en wat Smartgames nu zo leuk en gewild maakt. Als Educatief speelgoed leggen we natuurlijk ook aan je uit wat er nu leerzaam is aan deze “slimme spelletjes”.

Wat zijn SmartGames?

SmartGames is een merk speelgoed die bekend staat om zijn leuke denkspelletjes. Op een logische manier kunnen de spelletjes worden opgelost. Dit maakt het een goede training voor de hersenen. Het is niet alleen goed voor je, deze manier van denkspelletjes zijn ook erg leuk. Er zijn verschillende niveaus. Zo kan je makkelijk beginnen en langzaam opbouwen totdat je de denkspelletjes koning bent. Het hoogste niveau van SmartGames is namelijk een hele uitdaging te noemen.

 

Wat maak SmartGames zo leuk?

Het leuke aan SmartGames is dat er voor de hele familie leuke games bij zitten en dat je uren denkplezier hebt aan een puzzel. De SmartGames hebben daarnaast een vrolijk uiterlijk wat het een perfecte combinatie maakt tussen speelgoed en educatie. Daarnaast zijn veel games in je eentje te spelen, maar je kunt de puzzels natuurlijk ook met meerdere mensen oplossen. Dat het niveau ook steeds lastiger wordt, houdt de moeilijkheid er goed in. Zo verveel je je niet snel met de SmartGames.

 

Educatief element van SmartGames

SmartGames zijn niet alleen leuk, je leert er ook nog eens veel van. Natuurlijk zijn denkspelletjes een goede manier om je brein te trainen. Van SmartGames verhoog je daarnaast je logisch denkvermogen, je geheugen en is het goed voor je ruimtelijke inzicht en probleem oplossend vermogen. De SmartGames zijn dan ook niet alleen slim, je wordt er zelf ook een heel stuk slimmer van. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »