Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Magnetische letter- en cijferdoos van Woezel en Pip

Magnetische letter- en cijferdoos van Woezel en Pip

0 reactie minuten lezen
Op een speelse manier ontdekt Roos de letters, cijfers, klanken en hoeveelheden met de magnetische letter- en cijferdoos van Woezel en Pip.

Roos is 4 jaar en zit sinds een paar maanden op school. Ze vindt het superleuk op school en ze is erg nieuwsgierig naar letters en woordjes. De magnetische letter- en cijferdoos van Woezel en Pip is écht iets voor Roos omdat ze nu veel kan oefenen met de letters en cijfers.

 

 

Sowieso spreken de 2 hondjes peuters en kleuters enorm aan en als ze je dan ook nog eens helpen dan wordt het helemaal leuk. Roos gaat ijverig aan de slag met een werkblad en is apetrots als ze de letter en cijfer kan vinden. Op een speelse manier ontdekt Roos de letters, cijfers, klanken en hoeveelheden.

 

 

Er zitten 16 stevige werkbladen in de doos en deze zijn verschillend van niveau. Met de 62 magneetjes kan je eindeloos combineren. Je kan de werkbladen namaken, maar je kan ook zelf woordjes en sommen maken. Ze kunnen gebruikt worden vanaf 3 jaar.

 

 

Het is natuurlijk heel leuk als je op de “grote school” al wat geleerd hebt zodat je hier thuis mee kan verder spelen. Wij halen het leukste van school in huis..!!

 

 

Tot slot nog een leuk filmpje van Roos…hoe trots ze is dat ze de juiste letter en cijfer heeft gevonden..!!

 

 

Bekijk hier de magnetische letter- en cijferdoos in onze webshop. Bekijk ook onze ander magnetische letter- en rekendozen van Maan Roos Vis en Rompompom.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »