Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
MOES Play, verbaas je, verwonder je..!!

MOES Play, verbaas je, verwonder je..!!

0 reactie minuten lezen
MOES Play is een nieuw merk in de webshop. In deze blog nemen we jullie mee en vertellen je alles over de veelzijdigheid van het merk MOES.

MOES Play, verbaas je, verwonder je..!! Het doel van MOES is om de creativiteit en motoriek van kinderen te stimuleren op een leuke en originele manier met eigentijdse en unieke creaties.

MOES is een Belgisch merk dat veelzijdig, duurzaam design speelgoed ontwikkelt. Waaruit bestaat het assortiment?

Het assortiment bestaat uit: stapelstenen, constructiespeelgoed, balansspeelgoed, evenwichtsspeelgoed, bouwspeelgoed.... Het speelgoed heeft verschillende doeleinden. De stapelstenen kunnen ook gebruikt worden als een lavaspel (je mag de grond niet raken), als een opstapje, een stoel, balansspel...enz. Met de dolfijn kan je schommelen, je kan er op liggen, staan, balanceren....enz. Zo heeft elk speelgoed meerdere functies. 

Bij MOES geloven ze sterk in 'open ended play'. MOES creëert speelgoed dat kinderen aanmoedigt om hun eigen fantasie te gebruiken en te ontwikkelen. De ontwerpen zijn niet alleen functioneel, maar passen ook naadloos in elk interieur. Op die manier maken ze niet enkel het kind, maar ook de ouders blij. Bovendien stimuleert dit de spontaniteit van het spelen. De producten kunnen steeds blijven staan in de ruimte en zijn meteen klaar voor gebruik.  Een thuis met kinderen moet uiteindelijk gekenmerkt worden door hun aanwezigheid. Laat die MOES dus maar rondslingeren! Tevens kunnen ze ook dienen als decoratie in de woon- of kinderkamer.

De producten van MOES stimuleren niet enkel de motoriek en creativiteit, ze nodigen ook uit tot interactie en samenspel. Elk stuk nodigt uit tot ontdekking en biedt talloze mogelijkheden voor combinaties tijdens het spelen. Dit vinden we van cruciaal belang! Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, plezier en onvergetelijke momenten beleven. De producten zijn passend voor verschillende leeftijden en groeien mee met de kinderen. Klein of groot, iedereen kan zich uitleven met de Moes..

Uiteraard is de veiligheid van kinderen van groot belang. Daarom worden de items steeds getest vooraleer deze op de markt verschijnen. Het materiaal dat ze gebruiken is zacht maar stevig, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Bovendien is het gemakkelijk afwasbaar, recyclebaar en vrij van toxische stoffen, zodat ouders met een gerust hart kunnen toekijken terwijl de kinderen genieten van de producten.

Bij MOES streven ze ernaar om niet alleen hoogwaardig speelgoed te leveren, maar ook om een positieve impact te hebben op het leven van kinderen en de wereld om ons heen. Deze passie drijft MOES voortdurend om innovatieve ontwerpen te maken die het spelenderwijs leren bevorderen. Ontdek de wereld van Moes, waar spel, creativiteit en duurzaamheid samenkomen om de verbeelding van kinderen te inspireren en te laten bloeien.

Waaruit zijn de MOES producten gemaakt? Zijn deze gevaarlijk?

Nee, ze zijn absoluut niet gevaarlijk! De producten zijn vervaardigd uit EVA foam. Deze foam heeft een zachte maar toch stevige structuur. Aangezien deze ook weinig weegt zijn onze producten makkelijk verplaatsbaar (ook voor de kleinsten onder ons). Natuurlijk zijn al onze producten niet toxisch (ftalaat en bpa vrij) en zijn deze getest tot in de kleinste details volgens de Europese normen (EN71 safety of toys). De producten kunnen ook tegen water, je kan ermee in bad spelen en met mooi weer zelfs in het zwembad.

Aangezien onze producten vervaardigd zijn uit EVA foam zijn ze ook licht plastisch. Dit wil zeggen dat bijtvormen of andere vormen van indrukking zichtbaar kunnen blijven in het product.

We raden ook steeds aan om de producten voldoende verwijderd te houden van vuur en verwarming. Verstikkingsgevaar: om verstikking te voorkomen - niet eten.

Kleuren en vormen kunnen lichtjes verschillen per product. Elke MOES is als het ware 100% uniek!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »