Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Mozaïek

Mozaïek

0 reactie minuten lezen
Waarom was, is en blijft mozaïeken zo leuk om te doen voor kinderen en wat leren ze er van??

Mozaïek Pegs, een echte klassieker! Ik denk dat iedereen het wel eens gedaan heeft, “mozaïeken” Het was vroeger al een bekend en graag gespeeld spel en nu nog steeds.

 

 

Tess heeft ook een mozaïek koffertje en gaat lekker enthousiast aan de slag. Tess vindt het erg leuk om mee te spelen. Ze kan zelf kiezen welke afbeelding ze gaat maken, maar ze kan ook zelf een creatie maken. Voor de ouders is het fijn dat het de fijne motoriek ontwikkelt, je fantasie en creativiteit, je denkvermogen, kleuren herkennen en je leert tellen. Dit alles gebeurt spelenderwijs. Als de plaat klaar is, is Tess apetrots.

 

 

Wat een leuke bijkomstigheid is, is dat haar jongere broertje Dani haar meehelpt. Hij geeft de kleurtjes aan zodat ook hij spelenderwijs kleuren herkent en een goede oog-hand coördinatie ontwikkelt. Je kan dit spel ook samen spelen, met een vriendje, vriendinnetje, ouders, opa en oma maar pas op met kinderen onder de 3 jaar. Altijd onder toezicht van een volwassenen.

 

 

De Mozaïekkoffer bevat 6 kaarten die onder het doorschijnend bord geplaatst kunnen worden. Kinderen kunnen dan de juiste gekleurde nopjes plaatsen en de tekening maken. Of je laat je fantasie werken en je verzint zelf leuke creaties. De mozaïek zit in een handige stevige doos met handvat zodat je alles weer netjes kan opbergen. Leuk om mee te nemen als je op vakantie gaat of als je logeren gaat. Gegarandeerd urenlang speelplezier.

 

 

Tess heeft de variant van 20 mm. Er is nog een super pegs variant met grote noppen en nog twee varianten van 15 mm en 10 mm.  Kijk maar eens bij onderstaande link.

https://www.educatief-speelgoed.com/search/mozaiek/

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »