Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Wat is SmartMax?

Wat is SmartMax?

0 reactie minuten lezen
SmartMax is in opkomst en wij snappen wel waarom. SmartMax is namelijk niet alleen erg leuk, maar jouw kind kan er ook nog eens veel van leren. Ben je daarom benieuwd wat dit populaire speelgoed inhoudt en wat de educatieve waarde van SmartMax is? Lees dan vooral verder.

Spelenderwijs leren

Je hoort het vaak, maar het is echt zo: spelenderwijs leren is zeker op jonge leeftijd een van de beste manieren om kinderen snel te laten ontwikkelen. Je zult het waarschijnlijk zelf ook merken. Wanneer je niet focust op het leren zelf, maar gewoon bezig bent, dan vliegt de tijd voorbij. SmartMax weet dit ontzettend goed voor elkaar te krijgen. Het is in eerste instantie namelijk vrolijk en zacht uitziend speelgoed die menig kind zal opvrolijken. Wanneer jouw kind daarnaast speelt met SmartMax, dan vermaken ze zich niet alleen maar leren ze ook. De sets van SmartMax kunnen namelijk allemaal gebouwd en uit elkaar worden gehaald via magneten. Door de kleurtjes van het speelgoed kan jouw kind zelf ontdekken welke producten afstoten en aantrekken. Zo kunnen koude kleuren alleen met warme kleuren worden gecombineerd. Er zijn ook bollen waar elk bouwonderdeel op past. Op deze manier ontwikkelen kinderen hun creativiteit en inzicht. Zo is spelen met SmartMax niet alleen leuk, maar ook leerzaam. 

Veiligheid staat bij SmartMax voorop

Magneten en bouwen zorgt bij veel speelgoed voor stikgevaar en daarom kunnen kinderen hier pas op latere leeftijd mee spelen, terwijl het juist zo geschikt is om vroeg mee te starten. Het speelgoed van SmartMax bestaat daarom uit grote bouwonderdelen en magneten. Zo leren kinderen al snel hoe magneten werken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze in hun mond passen. Er zijn grote bouwonderdelen beschikbaar die ook sterkere magneten hebben. Hoe groter je kind daarom wordt, hoe grotere bouwwerken deze kan maken.

De verschillende series

Er zijn verschillende SmartMax series beschikbaar. Zo zijn er de SmartMax My FirstSmartMax Try Me series. De SmartMax My First is speelgoed voor de allerkleinste en heeft ook het meest weg van ander speelgoed. Zo zijn er dieren, voertuigen en andere vrolijke sets. De SmartMax Try Me is voor de bouwers. Deze bestaan uit bouwonderdelen waarmee kinderen hun eigen kunstwerken kunnen maken.

Vindt de favoriete serie voor jouw kind

Op zoek naar een leuke set van SmartMax voor jouw kind? Bij Eduactief speelgoed hebben we meerdere series beschikbaar. Zo zijn er buiten de SmartMax My First & SmartMax Try Me. Ook SmartMax Auto'sSmartMax Animals beschikbaar. Zo zit er altijd een leuk cadeau tussen. Kijk daarom vooral verder via onze webshop. We hebben namelijk een breed assortiment aan SmartMax beschikbaar! 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »