Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Wat zijn tangles?

Wat zijn tangles?

0 reactie minuten lezen
Bij Educatief speelgoed hebben we een uitgebreid assortiment met speelgoed welke goed zijn voor de ontwikkeling van een kind in de breedste zin van het woord. Een van deze merken is Tangle. Wie wel eens een Tangles heeft gezien, zal misschien niet gelijk door hebben wat het idee is achter dit speelgoed. Tangles valt namelijk onder therapeutische hulpmiddelen. Wat dit precies is en de rede waarom we allemaal Tangle waarschijnlijk kennen, lees je in ons blog.

Wat is therapeutisch speelgoed?

Therapeutisch speelgoed is speelgoed wat spanning en stress vermindert. Het is daarom ontzettend goed voor kinderen die autisme hebben of bijvoorbeeld ADHD. Tangles hebben allemaal aparte vormen en structuren. Zo heb je harige Tangles en Tangles die licht geven. De beweging die je in je hand maakt, werkt op deze manier rustgevend. Dat therapeutisch speelgoed aan te raden is voor kinderen met bijvoorbeeld ADHD of autisme, maakt het niet dat andere kinderen er niet mee kunnen spelen. Voor iedereen biedt het voelen en bewegen met het speelgoed een ontspannen en stress verlagend gevoel.

 

Hoe het allemaal begon

Wie Tangle niet kent, kent waarschijnlijk wel het volgende product: de fidget spinner en fidget cubes. Dit speelgoed is om de zoveel tijd een echte rage en valt onder fidget toys. Ook nu neemt de populariteit van fidget toys weer erg toe door bijvoorbeeld TikTok. Iedereen kent waarschijnlijk nog (of nog steeds) het gevoel dat je als kind iets in je handen nodig hebt om mee te friemelen. Met fidget toys heb je iets in je handen waarmee je dat gevoel compleet kan bevredigen.

 

Tangle bij Educatief speelgoed

We hopen dat je nu weet wat Tangle is en waarom het zo populair is. Ben je ook benieuwd of Tangle ook iets voor jou is? Bekijk dan eens ons assortiment. Bij Educatief speelgoed hebben we veel Tangle producten met allemaal weer een ander gevoel aan je handen. Zo blijft het friemelen met Tangles leuk en natuurlijk ontspannen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »