Leesboeken

We hebben bij educatief-speelgoed ons toegespitst op de jonge beginnende lezertjes. Beginnend bij AVI-start en oplopend tot AVI-4.

...Lees meer

We hebben bij educatief-speelgoed ons toegespitst op de jonge beginnende lezertjes. Beginnend bij AVI-start en oplopend tot AVI-4.

...Lees meer
139 ProductenPagina 2 van 6

AVI-start boekjes

Of uw kind nog maar net leert lezen of het de eerste stappen al heeft gezet, onze leesboekjes bieden veel leuke verhalen uit de belevingswereld van kinderen. Verhalen die uw kind aanmoedigen om verder te oefenen. Kinderen zullen dan snel ontdekken hoeveel plezier je aan lezen kunt beleven.

Want leesplezier is uiteindelijk het meest motiverend om een goede lezer te worden! We hebben de reeks Ssst...ik lees!! van Zwijsen en de reeks van Maan Roos Vis. Allebei lesmethoden die veel op lagere scholen wordt gebruikt dus vaak ook herkenbaar voor de kinderen en aantrekkelijk om te lezen daar zij perfect inspelen op de behoeft van de kinderen.

AVI boeken online bestellen

Bestel je een leuk leesboek voor 17.00 dan heb je het de volgende (werk)dag al in huis. Lezen maar...

Alle boeken hebben een stevige, harde kaft en bevatten enorm veel illustraties.
- boeiende verhalen waarin kinderen zich kunnen herkennen
- met grote en kleurrijke tekeningen
- geschreven door ervaren auteurs met oog voor wat kinderen leuk vinden
- volgens de normen van het nieuwe AVI-systeem
- ideaal om thuis verder te lezen in één van onze leesboeken.

Wij hebben voor alle leeftijden en elke interesse de leukste kinderboeken! Kijk ook eens bij:

Wat zijn leuke leesboekjes voor kinderen?

Welke boek leuk is voor een kind licht erg aan zijn leeftijd. Zo is voor allerkleinste een Lilliputiens stuffen boek leuk. Deze is lekker interactief en bevat weinig woorden. Voor kinderen op de basisschool hebben we AVI-boeken zodat ze naast school nog op niveau kunnen lezen.

Wanneer kan mijn kind beginnen met lezen?

Op de basisschool beginnen kinderen met lezen vanaf groep 1. Ze zijn dan 6 jaar. Wanneer je kind interesse toont in woorden en lezen dan kan je al beginnen met lezen vanaf ongeveer de 3 jaar. Het belangrijkste is dat je kind er plezier in heeft wanneer deze start met lezen.

Hoe weet ik welke AVI mijn kind heeft?

Het AVI-niveau van je kind wordt op school getoetst. De leraar van je kind weet daarom het beste welk AVI-niveau je kind heeft. Als je het niet zeker weet, kan je altijd het gemiddelde AVI-niveau pakken wat een kind moet hebben die in dezelfde basisschool groep zit.

Hoe goed is lezen voor een kind?

Lezen is goed voor de ontwikkeling van je kind. Je kind leert op deze manier omgaan met taal. Het heeft ook een positieve invloed op de sociale ontwikkeling van het kind.