Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Color wonder...kleuren zonder knoeien..!!

Color wonder...kleuren zonder knoeien..!!

0 reactie minuten lezen
Color wonder...is het ook daadwerkelijk een wonder..??
kleuren zonder knoeien..!!

Bekijk de video hieronder en ontdek dat Color wonder

écht een wonder is voor kinderen, mama’s en papa’s.

 

Lilly, 2 jaar, mocht van ons de Color wonder kleurbox Bumba uitproberen en dit deed ze met veel plezier. Ze ging ijverig aan de slag met de speciale Color wonder stiften. De mama van Lilly heeft hier een leuk filmpje van gemaakt. Hier worden niet alleen wij héél blij van…maar de mama’s en de papa’s ook denken wij..!!

 

 

 

Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van de Color Wonder stiften verschijnt alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Color Wonder neemt hierdoor stress weg over vlekken maken op huid, kleding of meubelen. Kleuren was nog nooit zo leuk en verrassend als met Color Wonder, het knoeivrije kleurconcept van Crayola!

 

We hebben verschillende Color wonder boxen, hierin zitten de kleurplaten en stiften bij elkaar in een doos. Je kan dan meteen aan de slag met het kleuren van Cars, Bumba, Frozen, Paw Patrol of Dory. Ook kan je extra stiften aanschaffen zodat je meerdere kleuren hebt. Er zijn ook tekenblokken verkrijgbaar zodat je zelf een mooie tekening kan maken en inkleuren.

 

Zijn jullie het met ons eens?…Color wonder is écht een wonder…kleuren zonder knoeien..!!

 

Bekijk hier het assortiment van Color wonder en van Crayola.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »