Crayola

Filter producten

Crayola is een nieuw creatief merk.

Crayola, draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen door creatieve producten aan te bieden van hoge kwaliteit, aangepast aan elke leeftijd, gemakkelijk en veilig, functioneel en wasbaar. Wij geloven dat creatieve kinderen geïnspireerde, originele volwassenen zullen worden. Crayola biedt alles wat je nodig hebt om kinderen hun verbeelding de vrije loop te laten.

Color Wonder - Crayola

Color Wonder is geheel nieuw op kleurgebied. Verken de magie van kleuren zonder vlekken! Color Wonder is een uniek kleurassortiment, met stiften en kleurboeken, ontwikkeld door de Crayola wetenschappers. De Color Wonder inkt verschijnt alleen op speciaal Color Wonder kleurpapier. De inkt is onzichtbaar op de meeste oppervlakken, maar elke stift laat 'bij toverslag' een eigen kleur zien op Color Wonder papier. Een Toppertje..!!

Topper van Crayola: de Color Wonder Light Up Stamper

  • Eindeloos stempelplezier zonder stress over het maken van vlekken!
  • De Color Wonder stempelinkt is transparant, maar de stempelhouder licht op magische wijze op om zo de kleur die je gebruikt te onthullen.
  • Nadat het stempeloppervlak is voorzien van inkt kun je de stempel stevig op het Color Wonder papier drukken.
  • De stempelafdruk zal in de kleur van de stempelhouder tevoorschijn komen.
  • Na het stempelen kan het stempelfiguur ingekleurd worden met de bijgeleverde Color Wonder stiften.

Kenmerken van de Color Wonder Light Up Stamper van Crayola

  • Stempelset met maar liefst 10 verschillende stempels in het onderwaterthema.
  • Inkt van Color Wonder viltstiften en stempels verschijnen alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden.
  • Formaat viltstiften is ideaal voor kleine kinderhandjes.
  • Handige kleurset voor onderweg of thuis.

Andere Crayola producten

Crayola stiften en verf zijn traditionele kleur- en tekenmaterialen voor alle leeftijden. Ook zijn er artikelen met speciale effecten zoals textielstiften, stempelstiften, draaikleurpotloden en metallic verf. Met een uitgebreide keuze in vormen, stijlen en kleuren vind je ongetwijfeld het juiste product voor jouw kunstprojecten. Geniet ook van zorgeloos verven met levendige kleuren afwasbare verf. De speciale formule is gemakkelijk afwasbaar van huid en de meeste kleding.

Weet je niet wat je moet kopen voor een kinderverjaardag of voor de feestdagen? Geef een creatief cadeau met de meest innovatieve knutselartikelen die er zijn!

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlex, BuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O Science, GezinnigHappy, Laser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed ToolboxRomPompomScalaScratch, SpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.