Crayola

Filter producten

Crayola Emoji Maker navulling

€12,95 €11,95
Op voorraad

Crayola biedt alles wat je nodig hebt om kinderen hun verbeelding de vrije loop te laten.

Crayola, draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen door creatieve producten aan te bieden van hoge kwaliteit, aangepast aan elke leeftijd, gemakkelijk en veilig, functioneel en wasbaar. Wij geloven dat creatieve kinderen geïnspireerde, originele volwassenen zullen worden.

Crayola stiften kopen

Het is de moeite waard om een kijkje te nemen in de shop en laat je verwonderen door het Color wonder concept. Color Wonder is geheel nieuw op kleurgebied. Verken de magie van kleuren zonder vlekken! Color Wonder is een uniek kleurassortiment, met stiften en kleurboeken, ontwikkeld door de Crayola wetenschappers. De Color Wonder inkt verschijnt alleen op speciaal Color Wonder kleurpapier. De inkt is onzichtbaar op de meeste oppervlakken, maar elke stift laat 'bij toverslag' een eigen kleur zien op Color Wonder papier. Een Toppertje..!! Je kan de Crayola stiften ook los kopen.

Crayola artikelen bij educatief-speelgoed.com

Crayola stiften en verf zijn traditionele kleur- en tekenmaterialen voor alle leeftijden. Met een uitgebreide keuze in vormen, stijlen en kleuren vind je ongetwijfeld het juiste product voor jouw kunstprojecten. Geniet ook van zorgeloos verven met levendige kleuren afwasbare verf. De speciale formule is gemakkelijk afwasbaar van huid en de meeste kleding.

Weet je niet wat je moet kopen voor een kinderverjaardag of voor de feestdagen? Geef een creatief cadeau met de meest innovatieve knutselartikelen die er zijn!

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, Maan Roos Vis, Mees Kees, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.