Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
De 4 leukste producten van Janod

De 4 leukste producten van Janod

0 reactie minuten lezen
Komen de feestdagen er weer aan of een verjaardag? Het leukste cadeau uitzoeken voor jouw kind, kleinkind, neefje of kind van een goede vriend is elke keer weer een uitdaging. Zeker als ze nog erg klein zijn, kan het een heel gepuzzel zijn om een juist cadeau te vinden. Wanneer je voor de allerkleinste een cadeau zoekt, dan is een kijkje bij het assortiment van Janod zeker de moeite waard. Het houten speelgoed is niet alleen vrolijk, maar ook erg duurzaam. Voor de 1 tot 3 jarige een perfect cadeau. Wil je inspiratie opdoen door te lezen welke 4 producten volgens onze klanten het leukst zijn? Lees dan verder.

4 Janod speeltafel

De Janod speeltafel is een van Janod meest verkochte producten. De speeltafel zorgt dan ook voor een eigen hoekje voor je kind om te spelen. De verschillende soorten manieren om met de speeltafel te spelen zorgt ervoor dat kinderen er uren zoet mee kunnen zijn. Niet alleen dat, ook het vrolijke ontwerp zorgt ervoor dat kinderen extra worden aangetrokken door deze kleurige speeltafels. Een aanrader!

 

 

3 Janod instrumenten

Kinderen vinden niks leuker dan de wereld ontdekken en met nieuwe dingen in aanraking komen. Een instrument speciaal voor kinderen valt daarom vrijwel altijd in de smaak. De Janod instrumenten hebben hetzelfde vrolijke design als hun andere producten. Muziek maken op jonge leeftijd is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling. De instrumenten zijn beschikbaar in onder andere een banjo, trommel en ukelele.

 

 

2 Janod stapelstenen

Het is de trend van het moment: stapelstenen. Met de Janod stapelstenen weet je eigenlijk altijd dat je goed zit. De geadviseerde leeftijd voor de stapelstenen is 2 tot 6 jaar. De stapelstenen zijn niet alleen erg leuk, ze leren er ook nog eens wat van. Ze kunnen de stenen stapelen en de leukste bouwwerken maken, maar dan moet alles in evenwicht staan. Goed voor de coördinatie, visueel inzicht als de motoriek.

 

 

1 Janod houten loopauto

De Janod houten loopauto staat garant voor uren speelplezier. Het design in een vrolijke lama maakt de loopauto zowel geschikt voor jongens als voor meisjes. Wanneer het kindje nog niet goed kan lopen, dan biedt de loopauto ook nog is ondersteuning om dit extra gemakkelijk te doen. Het kind kan er zelfs zijn eerste stapjes mee zetten. Naast de fleurige loopauto, bezit de loopauto ook een blokkendoos. Dit maakt de Janod houten loopauto extra leuk. Voor de ouders laat de auto ook geen afdrukken achter en ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Zo heb je twee-in-één.

 

 

Gehele assortiment Janod

Dat zijn wat onze klanten betreft het leukste Janod speelgoed van het moment. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan verder op onze categoriepagina van Janod. Dan weten we zeker dat je vindt, wat jij zoekt!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »