Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Experimenten op zonne-energie

Experimenten op zonne-energie

0 reactie minuten lezen
Experimenten op zonne-energie. De doos bestaat uit 14 experimenten, deze zijn eco-vriendelijk, want er zijn geen batterijen of oplader nodig, alleen zonlicht! Fantastisch speelgoed voor kinderen, waar de volwassenen graag mee meehelpen.

We hebben aan 2 stoere jongens gevraagd of ze de experimentdoos “zonne-energie 14 in 1” voor ons wilden uitproberen. Nou dat wilden ze wel!! Hoe geweldig is het dat je zelf 14 modellen kan maken met deze experimentendoos die bewegen op zonne-energie of bij gebrek aan zon een sterke lamp.

 

 

Enthousiast gingen ze aan de slag. Ze vonden het in elkaar zetten al snel leuk omdat je meteen resultaat ziet. Erg trots waren ze toen ze de eerste voertuigen op zonne-energie konden laten zien en showen.

 

De doos bevat alle onderdelen om de 14 voertuigen te maken. Enkele voertuigen zijn een auto, een hond, een kever die kunnen lopen, rijden of varen. Dat is écht supercool..!!

 

 

Het gebruik van een kniptang wordt aanbevolen. De meegeleverde 9 her-sluitbare zakjes met stickervel helpen om de verschillende onderdelen gemakkelijk uit elkaar te houden.

 

 

Elk model kan bewegen door middel van zonlicht of een sterke lamp en de uitgebreide Nederlandse handleiding geeft in duidelijke stappen aan hoe de verschillende modellen zijn te bouwen.

 

 

De Zonne Speelgoed set is eco-vriendelijk, want er zijn geen batterijen of oplader nodig, alleen zonlicht! Fantastisch speelgoed voor kinderen, waar de volwassenen graag mee meehelpen.

 

 

 

De experimentdoos "zonne-energie 14 in 1" is één van de vele experimentdozen van Buki.

Bekijk hier het hele assortiment en laat je verrassen..!!

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »