Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Leukste sinterklaas speelgoed voor 2022

Leukste sinterklaas speelgoed voor 2022

0 reactie minuten lezen
De sint is weer in het land! Pepernoten, marsepein, chocolade letters en natuurlijk cadeaus. Hoe leuk de feestdagen ook zijn, het is vaak ook een hele hectische periode en wat moet je dit jaar aan je kind geven? Met deze vraag staan we bij Educatief Speelgoed voor je klaar. Wij hebben namelijk het leukste sinterklaas speelgoed voor 2022 voor je opgesomd zodat je nooit misschiet. Benieuwd wat we gekozen hebben? Lees dan vooral verder. Natuurlijk zijn al deze producten verkrijgbaar in onze webshop. Wees er wel snel bij, want op=op.

Buki Experimenten Scheikunde - 150 experimenten

Ontdekken, leren en experimenteren: er zijn weinig dingen wat kinderen leuker vinden om te doen. Met de Buki Experimenten voor scheikunde kan jouw kind opgaan in wel 150 experimenten. De experimenten zijn niet alleen erg leuk, maar je kind leert ook nog eens erg veel over verschillende alledaagse stoffen. Door de duidelijke instructies bij de doos wordt jouw kind binnen no-time een echte professor. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Buki experimenten doos van Scheikunde

Lalaboom Educatieve kralen

Een leuk cadeau voor kinderen van een jongere leeftijd is de Lalaboom Educatieve kralen. Wanneer je nog niet van Educatieve kralen hebt gehoord: deze vrolijke kralen kan je niet alleen aan elkaar rijgen, maar draaien, duwen, poppen en mixen. Hierdoor ontstaan de leukste en vrolijkste bouwwerken. Dit speelgoed is dan ook niet alleen goed voor de creativiteit, maar ook voor de motoriek en ruimtelijk vermogen van kinderen. Deze Educatieve kralen zijn geschikt voor kinderen van 10 maanden tot 3 jaar.

Lalaboom educatieve kralen als slang voor Sinterklaas cadeau

Janod Speeltafel

Nog een leuk cadeau voor de kleinste is de Janod Speeltafel. Janod staat voor vrolijk houten speelgoed met een Educatieve waarde. Door het hout gaat de Janod Speeltafel lang mee en kunnen kinderen lekker hun gang gaan. De tafel heeft acht verschillende spellen waardoor je kind er uren speelplezier aan kan beleven. De Janod speeltafel is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar.

 

Janod speeltafel klein

 

Yvolution Yglider

Wanneer jouw kind meer van het buitenspelen is, of je wilt dat deze meer gaat buitenspelen, dan is de Yvolution Yglider het cadeau van het moment. Met de Yvolution Yglider wordt buiten spelen extra leuk. Of je nu naar de speeltuin gaat of een rondje rijdt, we weten zeker dat met de Yvolution Yglider jouw kind het liefste naar buiten wilt gaan. Jouw kind kan er ook lang mee blijven spelen want de Yvolution Yglider is geschikt voor van 3 tot 10 jaar. Naast de Yglider, zijn er ook diverse andere leuke buitenspeelproducten in ons Yvolution assortiment.

 

 

Loco mini

We sluiten af met nog meer Educatief speelgoed. Wanneer je jouw kind een stuk slimmer Sinterklaas en de kerstvakantie wilt laten doorkomen, dan is Loco mini een uitstekende keuze. Met Loco kunnen kinderen alleen een stuk beter worden op rekenen en taal tot dieren en topografie. De verschillende mogelijkheden met Loco maakt dat kinderen uren zelfstandig op een leuke manier kunnen blijven leren. Loco mini is daarom geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

 

Loco mini basisdoos

 

Of zoek tussen een van onze andere Sinterklaas cadeaus

Dat zijn onze populairste keuzes op het gebied van Sinterklaas speelgoed. Heb je onze populairste keuzes gehad, maar niet gevonden wat je zocht? Dan hebben we een heel assortiment aan ander Sinterklaas speelgoed. Kijk dus vooral verder op educatief-speelgoed.nl. We wensen je in ieder geval alvast een fijne pakjesavond!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »