Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Playmais: hoe werkt het?

Playmais: hoe werkt het?

0 reactie minuten lezen
Knutselen en creatief bezig zijn, gaan hand in hand samen. Wanneer je jouw kinderen weleens hebt laten knutselen, dan is het geen geheim meer dat bij knutselen, ook een heleboel rommel komt kijken. Lijm, knipresten of verf; voor de kinderen is het hartstikke leuk, maar voor jou vaak iets minder. Gelukkig is er ook speelgoed om te knutselen wat geen of weinig vuilnis met zich meebrengt. Playmais is zo’n merk wat gemak en alle facetten van knutselen met elkaar combineert. Hoe dat werkt? Dat lees je in ons nieuwe blog.

Water, schaar en knutselen maar

Playmais is dus perfect als je kind wel van knutselen houdt en jij niet van rommel. Behalve dat Playmais weinig rommel maakt, heb je er ook maar twee toevoegingen bij nodig die iedereen in huis heeft. Playmais plakt namelijk al wanneer je alleen maar water op de korrels doet. Wanneer je daarom je kind een natte doek met schaar geeft, heeft deze alles om de mooiste knutselcreaties te maken. Dit kan in 2D, maar je kan met Playmais ook de lucht in waardoor je er de mooiste 3D creaties mee kunt maken. Met een schaar kan je de Playmais knippen zodat je ook schattige kraaloogjes of scherpe klauwen kunt maken. Je kind kan zijn creativiteit volledig de vrije loop laten gaan met alleen maar een schaar, natte doek en de Playmais.

 

Het geheim van Playmais zit hem in de maiskorrels

Maar hoe werkten de Playmais dan? Playmais is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder mais en kleurstoffen. Wanneer jouw kind daarom per ongeluk Playmais eet, hoeft hij niet naar de dokter. Het is volledig biologisch afbreekbaar. De mais wordt plakkerig wanneer het in aanraking komt met water. Dit maakt het mais geschikt om tegen andere Playmais aan te plakken. Ook wanneer de Playmais wordt geknipt behoudt het aan alle kanten zijn plakkerigheid als het in aanraking komt met water. Ook kneden, plakken en snijden zijn allemaal opties. Dit maakt het speelgoed zo super goed geschikt om mee te knutselen. Door de kleurstoffen zijn ze ook nog is in een regenboog aan verschillende kleuren en tinten te vinden.

 

Dus zo werken Playmais

Dat is dus hoe Playmais werkt. Wil je ook weten of Playmais leuk is voor jouw kind. Bekijk dan eens de basisdoos in ons assortiment Playmais. Naast de basissets hebben we ook diverse dozen om na te bouwen zoals een constructiewagen of boerderij. Volledig in 3D!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »