PlayMais

Filter producten

PlayMais is al meer dan 10 jaar een bron van plezier!

Als natuurlijk product heeft PlayMais een positieve invloed, kinderen kunnen namelijk geheel zelfstandig nieuwe creaties maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een beetje water is genoeg om PlayMais te laten plakken. Van eenvoudige creaties die de kinderen op de kaarten plakken tot de meer ingewikkelde 3-dimensionale creaties voor de oudere kinderen. 

PlayMais is educatief en verfijnt de motoriek van kinderen.

PlayMais is gemaakt van maismeel, water en voedingskleurstof. Daarom is het biologisch afbreekbaar en natuurzuiver. Het spelen met PlayMais is hierdoor 100% veilig.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

We hebben twee boekjes in de shop met ideeën over creaties die je kan maken en een boekje over dieren. Hiermee kun je nieuwe ideeën opdoen.

We hebben een aantal varianten in de shop. Waaronder 4 themadozen, dat zijn: World Jungle, World Zee, World Safari en World Prinses.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlex, BuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O Science, GezinnigHappy, Laser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratch, SpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.