Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
StickyMe, leerzame muursticker/poster, spelenderwijs slimmer worden!

StickyMe, leerzame muursticker/poster, spelenderwijs slimmer worden!

0 reactie minuten lezen

Nieuwwww in de webshop eduatief-speelgoed.com zijn muurstickers/posters van het merk StickyMe. Maak kennis met deze muurstickers die leerzaam, educatief en een aanwinst voor elke muur of glad oppervlak zijn. Met de muursticker/poster kun je spelenderwijs leren, het alfabet, de tafels, sommen, de klok leren en leren plannen. Hoe leuk is dat?

 

Hoe werkt een StickyMe muursticker?

Een StickyMe Muursticker is een eye-catcher in iedere kamer! Laat spijkers of schroeven voor wat ze zijn en ervaar onze Sticky Muurstickers: zonder lijmsporen achter te laten op de muur, blijven de stickers makkelijk kleven, zijn ze gemakkelijk eraf te halen en te verplaatsen. Door het magnetische veld van de sticker blijft deze tegen elk oppervlak kleven. Met een whiteboard marker kun je op de stickers schrijven en wissen doe je met een droge doek. Zo zijn de stickers eindeloos te gebruiken!

 

Welke varianten zijn er?

Er zijn 8 varianten van de muursticker/poster, we gaan ze graag aan jullie voorstellen.

 

De alfabet varianten, Nederlands en Arabisch, zijn allebei voorzien van leuke, lieve, schattige, kleurrijke dierenafbeeldingen die bij de letter passen. Bij de L een leeuw, bij de B een beer enz...De dieren spreken kinderen enorm aan, daardoor zullen ze steeds opnieuw naar de sticker willen kijken en zo spelenderwijs het alfabet leren. Bovendien staat de poster erg leuk op een kinderkamer dus een win-win situatie.

 

 

Ga je de tafels leren? Heb je moeite met tafels leren? Vind je het leuk om sommen met tafels te maken? De tafels van vermenigvuldiging vormen de basis voor vrijwel alle rekenhandelingen in de bovenbouw. Daarom is het ook zo belangrijk dat kinderen ze goed kennen. Deze muursticker van de tafels 1 t/m 12 gaat je daarbij helpen. Ga je voor roze of blauw?

 

 

Klok leren kijken gaat met deze muursticker wel erg leuk worden. Zowel analoog als digitaal staan de tijden op de muursticker. Je kan de goede tijden onder de klok zetten en je kan zelf tijden invullen of je laat het iemand doen. Spelenderwijs klok leren kijken. Ook spelenderwijs de sommen maken. Hoe leuk is het om op een muursticker te schrijven, sommen maken, uitkomsten opschrijven en iemand sommen voor je laten maken, keer op keer, door de uitwisbare stift. 

 

 

Tenslotte zijn er ook nog 2 planners, een weekplanner en een maandplanner. Dat is makkelijk en overzichtelijk. Kinderen weten waar ze aan toe zijn, wat ze moeten doen, waar ze naar toe gaan, wanneer het school of weekend is, wanneer ze naar sport gaan, noem het maar op. Met ruimte voor dagelijkse activiteiten, een boodschappenlijst, notities en een ToDo lijst, kun je niets meer vergeten en leren kinderen (beter) plannen. 

 

 

Alle muurstickers zijn 60cm x 100cm (lxb). Vanaf 2 jaar.

LET OP; natte doekjes mogen niet gebruikt worden op de sticker!!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »