Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Waarom is lezen voor jonge kinderen belangrijk?

Waarom is lezen voor jonge kinderen belangrijk?

0 reactie minuten lezen
Lezen is kennis, lezen is weten.
De magnetische letterdoos van Maan roos vis wordt in deze blog uitgelicht. Spelenderwijs woordjes leren, haal het leukste van school in huis..!!

Het is belangrijk voor kinderen om al op jonge leeftijd te beginnen met letters en woordjes leren. Ze beginnen met de letters om daarna woordjes te leren. Ze gaan van kleine naar grote zinnen en gaandeweg gaan ze een verhaaltje lezen. Als ze de basis goed onder de knie hebben gaan ze lezen ook leuk vinden want hoe meer je leest, hoe meer je weet, hoe meer je kan fantaseren, kortom het verrijkt de wereld van kinderen. Lezen opent deuren naar een andere wereld en het is erg goed voor de taal- en sociale ontwikkeling.

 

Speciaal voor kinderen in groep 3 heeft Uitgeverij Zwijsen spelletjes van Maan roos vis ontwikkeld. Leerzaam, voordelig en heel herkenbaar. De Maan roos vis-producten passen namelijk bij Veilig leren lezen. Spelenderwijs leren lezen.

We stellen één van de producten van Maan Roos Vis aan jullie voor:

De magnetische letterdoos.

 

Met deze letterdoos leren kinderen spelenderwijs letters, woordjes en zinnen lezen. De opdrachten stimuleren de taal- en leesontwikkeling. Doordat de magneetjes steeds opnieuw gelegd kunnen worden en de werkbladen variëren in niveau kunnen kinderen eindeloos oefenen. De opdrachten sluiten 100 % aan bij school. Niet voor niets heeft Zwijsen de slogan…Haal het leukste van school in huis.

 

 

Lune glundert van trots omdat ze een werkblad heeft gemaakt en wij zijn heel trots op Lune..!!

Goed gedaan Lune..!!

 

Bekijk ook onze andere producten van Maan roos vis...Sluiten 100% aan bij school.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »