Educatief speelgoed 0 - 2 jaar

In de eerste twee levensjaren moeten kinderen ontzettend veel leren. Baby's en peuters leren op de meest natuurlijke, leuke manier die er bestaat nl. door "te spelen". Vanaf het moment dat ze zes maanden oud zijn beginnen kinderen hun speelgoed te onderzoeken. 

...Lees meer

In de eerste twee levensjaren moeten kinderen ontzettend veel leren. Baby's en peuters leren op de meest natuurlijke, leuke manier die er bestaat nl. door "te spelen". Vanaf het moment dat ze zes maanden oud zijn beginnen kinderen hun speelgoed te onderzoeken. 

...Lees meer
379 ProductenPagina 15 van 16

9,1/10 op basis van 1.549 reviews op Kiyoh

 

Leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen van 0-2 jaar

Als kinderen meer gaan bewegen, beginnen ze alles om zich heen te verkennen. Ze gooien met dingen en spullen en verstoppen deze. Dit zijn spelletjes die kinderen spelen om de begrippen boven en beneden, in en uit en ver en dichtbij te leren begrijpen.

Uitdagend speelgoed 1 jaar

Zodra kinderen zelf rechtop kunnen gaan zitten, gaan ze verder met experimenten. Blokken opstapelen is de eerste kennismaking met hoog en laag. Bouwen, stapelen is een van de manieren waarop kinderen zich op vele niveaus ontwikkelen. Zo oefenen ze niet alleen hun fijne en groffe  motoriek, maar ze ontwikkelen ook hun gevoel voor logica, fantasie en hun probleemoplossend vermogen. 

Speelgoed voor kinderen rond 1,5 tot 2 jaar

Rond de 18 maanden beginnen kinderen de wereld als een groter geheel te zien. Ze beginnen zich voor meer dingen te interesseren, dingen die je in het dagelijks leven tegenkomt. Bv. met speelgoedbeesten van Dolce oefenen ze om dingen te categoriseren, bijvoorbeeld grote tegenover kleine dieren. Een ander leuk spel op die leeftijd is het rollenspel. Door verschillende situaties na te spelen, oefenen kinderen hun sociale en communicatieve vaardigheden. Een klein kind dat speelt is een kind dat de wereld probeert te begrijpen. Als peuter beginnen kinderen meer gevorderde spellen te spelen. Ze zullen in een grote mand of doos klimmen of in een speelgoedauto proberen te zitten. Dat doen ze om hun gevoel voor verhoudingen te ontwikkelen: pas ik hierin?, Hoe groot of klein ben ik?

Bent u op zoek naar leuk speelgoed, maar weet u niet wat u moet kopen?

Bekijk ons overzicht van ons leuk en leerzaam speelgoed voor de kinderen van 0, 1 en 2 jaar. 

Er is al speelgoed vanaf 0 tot 3 maanden, maar ook vanaf 6 maanden, 12 maanden of 18 maanden. Kortom heel veel uitdagend speelgoed voor 0 - 2 jaar.

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel en bekijk ook de andere categorieën eens!

Educatief speelgoed 0 jaar 
Educatief speelgoed 1 jaar  
Educatief speelgoed 2 jaar
Educatief speelgoed 3 jaar
Educatief speelgoed 4 jaar
Educatief speelgoed 5 jaar 
Educatief speelgoed 6 jaar  
Educatief speelgoed 7 jaar
Educatief speelgoed 8 jaar 
Educatief speelgoed 9 jaar
Educatief speelgoed 10 jaar 
Educatief speelgoed 11 jaar 
Educatief speelgoed 12 jaar