Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Speelgoed voor in het vliegtuig 1 jaar

Speelgoed voor in het vliegtuig 1 jaar

0 reactie minuten lezen
Ga je vliegen met een 1-jarige ofwel peuter dan kan dat best een uitdaging zijn! Peuters hebben meestal nog niet het geduld om lang stil te zitten. We geven jullie daarom enkele Tips om de vliegreis wat aangenamer te maken.

Jezelf goed voorbereiden is erg belangrijk. Denk goed na over het speelgoed wat je mee neemt voor je peuter. De ruimte in een vliegtuig is beperkt en het tafeltje is niet al te groot. Een spelletje met bijvoorbeeld een dobbelsteen is daarom geen goed idee en een spelletje of speelgoedje wat veel lawaai maakt, wordt meestal ook niet gewaardeerd door de medepassagiers. 

We geven graag enkele voorbeelden van speelgoed voor 1-jarige wat geschikt is voor in het vliegtuig.

4. Poppen, autootjes of een eigen vliegtuig

Met een pop kan een peuter zich goed vermaken. Onze poppen van Lilliputiens zijn van stof, lekker zacht, hebben een reiswiegje, een flesje, en je kan ze aan- en uitkleden. Wat ook erg leuk is zijn onze auto's, vliegtuig, kiepwagen, tractor...van VikingToys. De ronde vormen, geluidloze banden en de oersterke constructie maakt deze voertuigen op wielen super populair. Gemaakt van zachte materialen die zowel kinderen als meubels en vloeren beschermen.  Bovendien maken de duurzame materialen het zo goed als onverwoestbaar. Goed voor uren speelplezier in huis, maar ook in het vliegtuig, de tuin, het zand, water en nog veel meer! Deze voertuigen zijn gemaakt om heel veel mee te spelen en ze zijn ook nog eens heel duurzaam en veilig. En wat extra leuk is dat je peuter er op vakantie ook veel pret aan kan beleven.

3. Blokken voor in het vliegtuig

Blokken in het vliegtuig zijn op zich niet handig. Peuters vinden het leuk om een blokkentoren om te gooien als hij klaar is en dat is geen goed idee in een vliegtuig. Wat wel erg leuk is als je peuter iets wil bouwen is SmartMax. Dit is magnetisch constructiespeelgoed die de creativiteit van elk kind stimuleert. De producten zijn zowel sterk als veilig en lenen zich tot spectaculaire creaties terwijl ze ook leuk zijn voor peuters. Omdat ze magnetisch zijn kan je toch bouwen en genieten van een kunstwerk! SmartMax producten omvatten basissets met veel hoogwaardige onderdelen om mee te beginnen, maar ook voertuigen en themasets (bloemen, auto's en meer). ALLE SmartMax sets zijn compatibel!

2. Voorlezen voor langere vluchten

Voorlezen of samen een boekje lezen is een leuke bezigheid voor je peuter. We hebben diverse kijk- en zoekboeken die je samen met je peuter kan lezen. Nieuw zijn de kijk- en ontdek boekjes van Deltas. Deze kijk- en ontdek boekjes is een stevig boekje waarmee je spelenderwijs een heleboel leert over de dieren die in de zee leven. Op elke pagina staat een prachtige afbeelding en wacht een leuke verrassing om aan te draaien, te trekken of mee te schuiven. Ideaal voor nieuwsgierige kinderhandjes die klaar zijn om de wereld te ontdekken. We hebben 3 varianten: in de zee, in de jungle, bij de dino's

1. Knuffels voor de hele reis

Natuurlijk gaat je lievelingsknuffel mee op reis. Veel peuters/kleuters/kinderen vinden het vliegen voor de eerste keer een beetje spannend en dan is het een geruststelling dat hun knuffel ook mee mag. Je kan er troost in vinden of je vind het fijn dat hij bij je is. Als je moe wordt kan je er lekker mee knuffelen en kan je misschien even een powernapje doen! We hebben een ruim assortiment aan activiteitenknuffels in ons assortiment. Met de activiteiten van de knuffel kan je je ook prima vermaken.

We wensen jullie een prettige vlucht en een hele fijne vakantie met veel speelplezier!

 

Meer inspiratie voor speelgoed 1 jaar: 5x het leukste speelgoed voor 1-jarige | 5 keer speelgoed voor in de auto 1 jaar | Leukste speelgoed voor meiden 1 jaar | Leukste speelgoed voor jongens 1 jaar

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »