4M

Filter producten
Geen producten gevonden...

4M maakt creatief speelgoed voor leergierige kinderen.

Experimenten, knutselen, ontdekken voor al deze dingen die kinderen zo leuk vinden zorgt 4M. Van ontwerp tot afgewerkt product staan veiligheid en kwaliteit voorop.Verschillende 4M producten ontvingen al onderscheidingen (Parents Choice en Teachers Choice Award, logo, aanbevolen en goedgekeurd door het Science Museum te London).

4M is bezorgd om het milieu en wil het milieubewustzijn bij kinderen op een ludieke manier versterken. Alle verpakkingen zijn PVC-vrij en bij verschillende producten worden recyclingtips meegegeven.

In de shop hebben wij met name voor de meisjes hele leuke knutselpakketten.

Er is een serie gipsgieten en verven. Ze kunnen dan een theesetje maken, vlinder gipsgieten, matroesjka`s gipsgieten, feeën gipsgieten en daarna schilderen met de verf die er is bijgeleverd, al dan niet met glitters. In elke doos zit een duidelijke beschrijving of handleiding van wat je moet doen om tot een mooi eindresultaat te komen.

De meiden kunnen ook armbandjes maken met bedeltjes en vriendschapsarmbandjes. Erg leuk om samen te doen met je vriendinnen.

Zelf je eigen masker ontwerpen, er zijn 3 maskers die je naar eigen ideeën en creativiteit kunt beschilderen. Om alleen te doen of met vriendjes, broertjes, zusjes of een volwassene.

Je eigen lantaarn maken, of je noemt het een nachtlampje, als het donker is geeft hij licht in allerlei kleurtjes.

Je eigen sneeuwbal maken met een leuke foto erin van jezelf of van je liefste vriendinnetje of je huisdier.

Ook kan je raamdecoraties maken, als je deze dan voor het raam hangt in het licht en je gebruikt glitterverf dan schittert hij in de zon. Er zijn verschillende varianten; fee, zeemeermin en vlinder.

Urenlang gezellig knutselen blijft een leuke bezigheid. Je prikkelt je denkvermogen, je creativiteit, je fantasie, het stimuleert de fijne motoriek en het bevordert een goede oog – hand coördinatie.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlex, BuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O Science, GezinnigHappy, Laser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratch, SpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.