Matador

Filter producten

Ben je op zoek naar het leukste houten bouwspeelgoed? Dan zit je bij Matador helemaal goed! Je kunt je uren vermaken met het bouwen van de constructies zoals vliegtuigen en katapulten. Daarnaast ontwikkel je ook veel kwaliteiten die de rest van je leven handig zijn, zoals motoriek, ruimtelijk inzicht en het gebruiken van je fantasie. Bekijk ons uitgebreide productaanbod van Matador en maak een keuze uit een van de fantastische bouwpakketten!

Het speelgoed van Matador

De constructiepakketten van Matador zijn 100% vrij van verf, vernis en andere giftige stoffen. Kortom, het is een mooi natuurproduct dat geproduceerd wordt in Oostenrijk. Je kunt jezelf uren vermaken met de staafjes, pinnen en blokjes. Het bouwwerk wordt eenvoudig uitgelegd door middel van de instructieboekjes die in het pakket zitten. Maar uiteraard kun je ook iets bouwen met je eigen creativiteit!

Constructiepakketten van Matador

Er zijn verschillende soorten Matador constructiepakketten verkrijgbaar. Met ieder pakket kun je uiteraard iets anders bouwen. Zo zijn de gewone ‘explorer’ constructiepakketten heel populair, waarbij je zelf kunt bepalen wat je gaat bouwen. Je hebt hierbij de keuze uit kleinere en grotere pakketten. Zo heeft het grootste constructiepakket 407 onderdelen, maar de kleinste 34. Daarnaast zitten er ook nog voorbeeldboekjes bij, met vele voorbeelden over verschillende te maken constructie. Denk hierbij aan het maken van locomotief, helikopter, molen en nog vele andere bouwwerken!

Matador bouwpakketten bestellen bij Educatief-Speelgoed

Het houten speelgoed van Matador kun je eenvoudig en snel bestellen bij Educatief-Speelgoed. Je betaald geen verzendkosten bij alle bestellingen boven de €30,- en daarnaast geniet je van een snelle bezorging. Wanneer je voor 17:00 besteld, heb je het vaak morgen al in huis!