BuitenSpeel

Filter producten
  • Zoek op categorie
  • Zoek op leeftijd

BuitenSpeel spellen en speelgoed zijn origineel en hebben elk een eigen karaktereigenschap.

Zo zijn er artikelen die de creativiteit bevorderen, fysiek uitdagend zijn of educatief een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Bovendien zijn alle spellen en het speelgoed duurzaam.

Afgelopen jaar zijn er nieuwe spellen ontwikkeld die uiterst geschikt zijn om binnen mee te spelen! Denk hierbij aan de grondpuzzels met aan de ene kant cijfers en aan de andere kant letters, 4 op een rij in groot formaat, het grote ren naar huis spel, prinsessen en piratentent, leuk voor binnen en voor buiten. Voor buiten blijven de klassiekers zoals blikgooien, kegelen, skippyballen, grote houten toren, springtouw, crocket, mikado, ringwerpen, beachbal en natuurlijk de waterspellen die met mooi weer erg favoriet zijn zoals de waterbal en de octopus.

Buitenspelen is voor elk kind gezond! Kinderen die regelmatig lekker buiten spelen zijn meer tevreden, eten beter, slapen beter en ontwikkelen zich beter. Bewegen op een natuurlijke manier helpt om op normaal gewicht te blijven, het bevordert de lichamelijke motoriek en het leert kinderen op jonge leeftijd hoe met elkaar om te gaan. Ondanks dat kinderen van nature spelen en bewegen, gebeurt dit tegenwoordig steeds minder. Lekker in de frisse buitenlucht.

Wij vinden dat Buitenspelen dan ook weer aantrekkelijk moet worden gemaakt. Onze spellen en speelgoed maken het buiten zijn nog leuker: van sportief tot creatief, van behendig tot slim, samen met het gezin of individueel, met ons brede assortiment kan het allemaal.

Onze producten zijn makkelijk mee te nemen en weer op te bergen. De producten worden overal gebruikt: thuis, in de tuin, op het plein of op het strand. Ook op scholen wordt gebruik gemaakt van BuitenSpeel, zoals de spellen ren naar huis, dammen, 4 op een rij, spellen om samen te spelen, ze prikkelen je denkvermogen en je leert om samen te spelen, communiceren en het stimuleert de fijne motoriek.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlexBuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O Science, GezinnigHappy, Laser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratch, SpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.