Laser Pegs

Filter producten
Geen producten gevonden...

Laser Pegs: combinatie van licht en bouwen.

Laser Pegs is vernieuwd en hoe..?? Wauwww...ze zien er nog mooier, stoerder en supercool uit. Het is écht een uitdaging om een model te maken en een aanwinst om hem op je kamer te zetten. Vooral als het donker is, is hij door het laserlicht...helemaal te gek..!!

Laser Pegs bestaat uit constructiedozen die 2 dingen combineert die erg geliefd zijn bij kinderen, namelijk licht en bouwen. Elke set wordt geleverd met een scala van modellen met heldere en kleurrijke bouwstukken. Al onze onderdelen zijn gemakkelijk te herschikken en te verwisselen zodat iedereen zijn eigen licht creatie kan bouwen. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden maar we beginnen met de makkelijkste sets vanaf 5 jaar. 4 in 1, 6 in 1, en zo worden de sets steeds moeilijker en uitgebreider. Van een helikopter set, kun je 6 verschillende varianten maken, hoe cool is dat? Dit is één van de vele verschillende modellen.

 

Laser Pegs is veilig & bevordert creativiteit

Deze sets bieden een veilige manier om de verbeelding te bevorderen en ze bevorderen de creativiteit van kinderen terwijl ze bezig zijn. Laser Pegs heeft verschillende awards gekregen omdat het ook educatief verantwoord is. Zo was het ook speelgoed van het jaar in Parenting Magazine. Elke set bevat veel verschillende hoge contrast kleuren en vormen. Ze klikken stevig aan elkaar en zijn ook in combinatie te gebruiken met andere bouwstenen zoals ons alle bekend LEGO.

Laser Pegs stimuleert de ontwikkeling van elk kind!

Laser pegs stimuleert de visuele ontwikkeling, een goede oog-hand coördinatie, de creativiteit wordt gestimuleerd en zo ook de fijne motoriek. Alle kennis kan worden gebruikt in huis of in de klas en over een brede leeftijdsgroep van studenten. De lage voltage stroom is minder dan 6 Volt, zodat deze onderdelen veilig zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlex, BuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O Science, GezinnigHappy, Laser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed ToolboxRomPompomScalaScratch, SpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.