Laser Pegs

Page:

Laser Pegs: combinatie van licht en bouwen

Welke set of uitvoering je ook maakt, als hij klaar is ziet hij er supercool uit en met laserlicht. Als het donker is, is hij natuurlijk helemaal gaaf om te zien.

Laser Pegs bestaat uit constructiedozen die 2 dingen combineert die erg geliefd zijn bij kinderen, namelijk licht en bouwen. Elke set wordt geleverd met een scala van modellen met heldere en kleurrijke bouwstukken. Al onze onderdelen zijn gemakkelijk te herschikken en te verwisselen zodat iedereen zijn eigen licht creatie kan bouwen. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden maar we beginnen met de makkelijkste sets vanaf 5 jaar. 3 in 1 dozen, 4 in 1, 6 in 1, en zo worden de sets steeds moeilijker en uitgebreider. Van een Attack chopper set, kun je 6 verschillende varianten maken, hoe cool is dat? Er is ook een space/ruimte set waarmee je maar liefst 24 verschillende creaties kunt maken.

 

Laser Pegs is veilig & bevordert creativiteit

Deze sets bieden een veilige manier om de verbeelding te bevorderen en ze bevorderen de creativiteit van kinderen terwijl ze bezig zijn. Laser Pegs heeft verschillende awards gekregen omdat het ook educatief verantwoord is. Zo was het ook speelgoed van het jaar in Parenting Magazine. Elke set bevat veel verschillende hoge contrast kleuren en vormen. Ze klikken stevig aan elkaar en zijn ook in combinatie te gebruiken met andere bouwstenen zoals ons alle bekend LEGO.

Laser Pegs stimuleert de ontwikkeling van elk kind!

Laser pegs stimuleert de visuele ontwikkeling, een goede oog-hand coördinatie, de creativiteit wordt gestimuleerd en zo ook de fijne motoriek. Alle kennis kan worden gebruikt in huis of in de klas en over een brede leeftijdsgroep van studenten. De lage voltage stroom is minder dan 6 Volt, zodat deze onderdelen veilig zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlexBrickadooBuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O ScienceGen 42 GamesGezinnigHappy,  JumboLaser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratchSmylesSpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.