Loco

Al 55 jaar is Loco niet meer weg te denken. Het spel met de basisdoos met steentjes en losse opdrachtenboekjes. Leuk om te spelen op school én thuis en zo spelenderwijs te leren over rekenen, taal en lezen, maar ook over landen, verkeer, dieren, vormen, wereldoriëntatie en nog veel meer.

...Lees meer

Al 55 jaar is Loco niet meer weg te denken. Het spel met de basisdoos met steentjes en losse opdrachtenboekjes. Leuk om te spelen op school én thuis en zo spelenderwijs te leren over rekenen, taal en lezen, maar ook over landen, verkeer, dieren, vormen, wereldoriëntatie en nog veel meer.

...Lees meer
Filters
94 ProductenPagina 1 van 4

9,1/10 op basis van 1.549 reviews op Kiyoh

 

Loco Bambino

Loco Bambino is de peuterversie van Loco Mini. Loco Bambino leerspellen zijn geschikt voor kinderen van 2-6 jaar. Met Loco Bambino heeft uw kind urenlang speelplezier. Het is een uniek spel- en leersysteem waar kinderen dol op zijn. Zo ontwikkelt uw kind zich spelenderwijs. Door middel van diverse opdrachtenboekjes leert uw kind steeds verschillende dingen. Vanaf 2 jaar leren de kinderen met behulp van Loco Bambino leerspellen de basisvaardigheden. Daarna kunnen ze helemaal zelfstandig controleren of ze de opdrachtjes goed hebben gedaan.

Loco groeit met je mee

De kleurrijke opdrachtenboekjes over allerlei onderwerpen zijn los te verkrijgen, zodat er iedere keer wel wat nieuws te ontdekken valt. En met Loco Bambino, Loco Mini en Loco Maxi is er voor iedereen tussen de 2 en 12 jaar een passende editie van Loco.

De speler speelt het spel door met het beantwoorden van een vraag een blokje op het bijbehorende plaatje te leggen. Zijn de antwoorden inderdaad juist? De speler komt daar snel genoeg zelf achter door te controleren of de figuur op de achterkant van de blokjes klopt.

Loco Mini en Loco Maxi


Loco Mini is al meer dan 40 jaar het meest gebruikte leerspel op de basisschool. En ook thuis kan er mee worden gespeeld. Met dit unieke spel, bestaande uit 12 steentjes, controleert je kind zelf of de opdrachten goed zijn gemaakt. Dankzij de vele boekjes met allerlei onderwerpen en thema’s als denkspelletjes, taal, rekenen...enz bezorgt Loco Mini 4-8-jarigen urenlang speel- en leerplezier!

Loco Maxi met dit unieke spel, bestaande uit 24 steentjes, kunnen kinderen zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt. De boekjes over allerlei thema’s zijn afgestemd op de verschillende leeftijdsniveaus van 7 tot 12 jaar.

Loco kopen? Bestel bij Educatief speelgoed!

Wil je Loco kopen? Bij Educatief speelgoed hebben we een uitgebreid assortiment aan Loco producten. Op deze manier kan het spel voor alle leeftijden en manieren gespeeld worden. Het leuke is dat de steentjes bruikbaar blijven, dus de basisset blijft gebruikt worden. Als je daarnaast vandaag nog Loco voor 21:00 besteld, heb je de volgende dag de Loco set al in huis. Koop daarom je Loco speelgoed bij Educatief speelgoed!

Wat is Loco?

Loco is een merk welke bekend is geworden door zijn leerspellen. Het is voornamelijk voor basisschool kinderen die spelenderwijs meer willen leren over o.a. rekenen, taal, verkeer en wereldoriëntatie.

Voor welke leeftijden is Loco?

Loco is geschikt voor kinderen tussen de 2-12 jaar. Er zijn verschillende lijnen die duidelijk laten zien voor welke leeftijd het spel is bedoeld. Zo is Loco Bambino de peuterversie van Loco.

Welke leerspellen zijn er van Loco?

Loco is onderverdeeld in Loco Bambino, Loco Mini en Loco Maxi. Loco Bambino is voor kinderen van 2-4 jaar. Loco mini voor 4-8 jarige en Loco Maxi van 7 tot 12 jaar. Hierin zijn allemaal verschillende leerspellen van bijvoorbeeld taal met Rompompom en kleuren en vormen van Nijntje.

Hoe werken Loco leerspellen?

Loco werkt met steentjes. Met deze steentjes kunnen ze uit een opdrachtenboek verschillende opdrachten maken en deze zelf controleren. Zo kunnen ze spelenderwijs leren.

 

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, JanodPlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.