Crayola color wonder

Filter producten

Laat je verwonderen door het Crayola Color Wonder concept. Verken de magie van kleuren zonder vlekken! De Crayola Color Wonder collectie bestaat uit een uniek kleurassortiment, met stiften en kleurboeken, ontwikkeld door de Crayola wetenschappers. Ontdek ons assortiment en ontdek de magie van Color Wonder.

Crayola Color Wonder assortiment

Het assortiment van Crayola Color wonder is uiteenlopend. Een ding is zeker. Met de Crayola Color Wonder producten kunnen kinderen hun fantasie gebruiken om zo de leukste creaties te maken. De inkt verschijnt alleen op het speciaal Color Wonder tekenblok papier. De inkt is onzichtbaar op de meeste oppervlakten, maar de speciale Crayola stiften laat op het speciale Color Wonder papier een magische kleur zien. In het assortiment van Crayola vind je onder andere ook de Crayola Color Wonder Bumba set terug. Speciaal voor de kindjes die helemaal weg zijn van Bumba. Voor alle Frozen fans is er de Crayola Color Wonder Frozen set waarbij je Anna, Elsa en Olaf magische kleuren kunt geven. Daarnaast bestaat er ook nog de Crayola Color Wonder stempelset. Hiermee kunnen de kinderen stempelen zonder te knoeien. Deze stempelset heeft ook nog een verrassende wending. Ze zijn namelijk ook nog eens voorzien van verrassende geuren. Zo ruikt het stempelkussen bijvoorbeeld naar chocolade en de verschillende stiften ruiken naar kers, bosbes, limoen en banaan.

Crayola Color Wonder geschikt vanaf 3 jaar

De Crayola Color Wonder producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is speciaal ontworpen voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van de stiften is alleen zichtbaar op het speciale Color Wonder papier. Hierdoor hoef je je als ouder geen zorgen te maken over inktvlekken op de huid, kleding of op meubels. Het Crayola Color Wonder concept is namelijk een knoeivrij kleurconcept. Bestel eenvoudig je favoriete producten online. Wanneer je voor 17:00 je bestelling plaatst, dan heb je het morgen al in huis!

 

Zoek op categorie Advies
Creatief Playmais: hoe werkt het?
Creatief bouwen  
Knutselen  
Playmais  
Crayola washimals