Miniland

Filter producten
  • Zoek op categorie
  • Zoek op leeftijd

Miniland legt duidelijk de nadruk op het educatieve aspect van speelgoed. Er is speelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen en voor het ontwikkelen van verschillende vaardigheden.
Het speelgoed valt op door zijn felle kleuren en eenvoudig design.

Miniland Moogy Pop

Enorm populair op dit moment is, de Moogy aankleedpop. De pop heeft veel verschillende felle kleurtjes en is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
Ideaal om het veteren, strikken, dicht en open maken van allerlei sluitingen als drukkers, knopen en gespen te oefenen op een speelse en leuke manier! 

Reeds 50 jaar maakt Miniland kwalitatief kunststof speelgoed.

We hebben inmiddels het assortiment van Miniland uitgebreid met spellen waar we misschien zelf ook nog mee gespeeld hebben toen we klein waren. Dit geeft aan dat het speelgoed tijdloos is en enorm populair.

Educatief-speelgoed.com richt zich op het constructiespeelgoed voor alle kinderen tot 12+ jaar. We moeten dan denken aan: je eerste Maxichain maken, Superpegs van 36mm tot Pegs (insteekmozaik) van 20, 15 en 10 mm. 
We hebben verder Mecaniko, Mecatech en Mosaic Art, ons ook alle bekend van vroeger.

Miniland stimuleert zo ook de fantasie, creativiteit en een goede oog-hand coördinatie van je kind omdat je de duidelijke handleiding kan volgen maar ook je eigen inbreng en creativiteit kan ontwikkelen.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, Maan Roos Vis, Mees Kees, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.