Toyi

Laat creativiteit de vrije loop en verander alles in uniek speelgoed met deze milieuvriendelijke Toyi  Creative Building Kit's

...Lees meer

Laat creativiteit de vrije loop en verander alles in uniek speelgoed met deze milieuvriendelijke Toyi  Creative Building Kit's

...Lees meer
Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

  • Transformeer alles in speelgoed!
    Creëer eindeloos speelgoed met deze milieuvriendelijke creatieve bouwset waarmee kinderen alledaagse voorwerpen kunnen veranderen in uniek speelgoed. De Toyi-ervaring stopt niet bij de transformatie; als kinderen eenmaal speelgoed hebben gemaakt, begint een ander hoofdstuk waarin ze ermee spelen en het zo lang als ze willen verbeteren.
  • Tot leven komen
    Toyi Creative Building Kit bevat leuke en unieke onderdelen zoals wielen, voeten, ogen, handen, gewrichten, stokken, flexibele verbindingen waarmee de creaties van je kind tot leven komen. Toyi is niet alleen constructiespeelgoed; de lange periodes waarin kinderen spelen en betekenisvolle relaties hebben met wat ze creëren, is een belangrijk onderdeel van de Toyi-ervaring. Het is moeilijk om Toyi te vervelen.
  • Milieuvriendelijk speelgoed voor milieuvriendelijke gezinnen Toyi Building Kit is in alle opzichten duurzaam: het maakt gebruik van 100% gerecycled plastic en papier; het leert kinderen spelenderwijs upcyclen door ze wegwerpvoorwerpen te laten upcyclen als belangrijke onderdelen van hun speelgoed; en het heeft een lange levensduur dankzij het potentieel voor onbeperkte transformaties.
  • Ultimate Screen Time Antidote Een ideaal educatief bouwspeelgoed voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder, het heeft alles wat kinderen nodig hebben voor urenlang hands-on, open en schermvrij spelen en leren.
  • 21e-eeuwse vaardigheden verbeteren door te spelen Toyi-bouwset stimuleert de creativiteit van kinderen en ontwikkelt het creatieve denken, de communicatie, de STEM-vaardigheden en de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie van het kind.